torstai 23. helmikuuta 2012

Kohta alkaa Maukuu!Miaauuuu!

Tämän parkaisun myötä parkaisen teille kysymyksen: Onko kommenteissa tässä blogissa käytössä nuo kamalat sanavahvistukset???? Asetuksissani on mielestäni, että ei käytössä. Mutta sanokaa hyvät ihmiset miten saan ne pois, jos ne täällä ovat?????

23 kommenttia:

 1. Juu, sanavahvistus on sinulla käytössä, en vain tiedä miten sen saa pois. Jos sattuu hankalat sanat, niin siinähän voi nuolella ottaa seuraavat tai sitä seuraavat sanaparit niin että jos sattuis helpommat sanat. Itse vielä zoomaan sanat 200%:iin jotta varmasti tulee oikein.
  Minua tuo sanavahvistus ei haittaa, eipähän tule sitten noita häiritseviä roskaposteja.

  VastaaPoista
 2. Minulla ei ole bloggeriin tullut yhtäkään roskapostia, joten tahdon ehdottomasti tuon sanavahvistuksen pois päältä. Nyt täytyy alkaa tutkia, miten se onnistuu! Minusta kommentointi ei saa olla liian hankalaa...

  VastaaPoista
 3. Eipä ollutkaan simppeli juttu! Piti mennä sinne sun tänne ja jos vaikka mitä. Melkein yhtä hankalaa kuin lehtitilauksen peruuttaminen. MUTTA

  Nyt minä toivoisin, että seuraava kommentoija kertoisi
  ONKO VIELÄ SANAVAHVISTUS PÄÄLLÄ!

  VastaaPoista
 4. Maukuupa hyvinkin ja kun mau kuuluu, niin tiedämme, että se on meille aina iloinen tapahtuma :-)

  VastaaPoista
 5. Huoli pois, sanavahvistus on hävinnyt :-)

  VastaaPoista
 6. Miauuu! Yksi jouluaika meinasi mennä pieleen, kun tyttären Mona-kissalle tuli juoksu. Se huusi koko ajan, yön ja päivän. Ja kotona vielä kuukauden, kunnes tyttäreni vei sen steriloitavaksi. Sittenkin se huusi vielä 2 viikkoa. Niin että Mauuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut joskus ulkomailla tuota miukunaa. Se välillä kuulostaa ihan karmivalta, oikein puistattaa.... maaauuuu-uuuu :D

   Poista
 7. Minä vielä, ei tosiaan ole sanójen räpläilyä, kiva!!

  VastaaPoista
 8. Luin aluksi Makukuu!! Taisin syödä liikaa hyvää kakkuasi eilen (tai sitten join liikaa shamppanjaa) ;D)))

  Kiva Mau-katu, kuutamo saa aikaan vipinää!

  VastaaPoista
 9. Täällä ollaan, ilman mitään vahvistuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, nyt tänne on mukavampi tulla, arvelen!

   Poista
 10. Olet jo löytänyt, mutta ei se ole edes vaikeaa. Kirjoitan tähän reitin ylös, jos joku muukin kaipaa. Eli asetukset ja sitten kommentit ja sieltä alhaalta kohta "näytetäänkö sanavahvisteet"... Olen ollut bloggerissa kolmisen vuotta yhteensä, vaikka nyt vasta vähän aikaa. Minulla on asetukset niin, että kuka tahansa saa kommentoida ilman vahvistusta, eikä koskaan ole tullut mitään häiriötä.

  Kohta varmaan meidänkin etupihalla taas nau'utaan kilpaa. Olemmeko puolueeton maaperä, koska meillä ei ole kissaa. Enää, nyyh, on ollut suloinen Hille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten mene ihan noin yksinkertaisesti, jos on käytössä uudistettu tekstieditori. Pitää ensin mennä vanhaan tekstieditoriin ja sitten tuo sinun polkusi ja sitten palata takaisin uuteen editoriin.. googlettamalla löysin ohjeet.

   Kissojen mau-kuu tietää kevään lähestymistä. Jippi jippii jipppiii!

   Poista
 11. Minäkin käymässä. Ja viihtymässä uudessa kodissa.

  VastaaPoista
 12. Kopotihopoti, on jo nyt maukuumainen olo, no sepä on just niin just. Eli kivaa. Kuvasi ynnä sanasi inspiroivat aina ties minne :). Maukuu on taikakuu.
  PS
  Sanavahvistuksesta: onkohan se mulla...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maukuu taikakuuta onkin paljon kivempi viettää kuin maaliskuuta, eikö vaan olekin!!

   psst. ei ole sinulla sanavahvistusta. Se on hyvä.

   Perjantaihalaukset!

   Poista
 13. Haleja myös sinulle :). Kiitos kun kerroit. Tuli tietämättömänä oikein hassu olo, kun ajattelin olevani ties minkä vahvistuksen takana. Nyt voi liihotella vapaasti.

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteistanne, Huiskis!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.