tiistai 28. helmikuuta 2012

Kiirepakolainen dekoreeraa


Mielestäni blogisivun ulkoasu voisi olla kuin käyntikortti. Kertoisi ihmisestä sen takana ja myöskin blogin sisällöstä.  Sivupohjan väri ei mielestäni saa olla kuvia syövä.. vaan sen pitäisi tuoda ne esiin! Tätä pohtiessa en meinaa millään saada sivua mieleisekseni, kun mielialakin päivän mittaan vaihtelee ja värimaailma sen myötä, pihkura.

Niin että älkää lainkaan ihmetelkö käydessänne, että mitä täällä oikein tapahtuu. Minä se vaan täällä väritän ja maalailen ja piirustelen ja suunnittelen ja kokeilen ja häärästelen, puhkun ja pusaan. Puh-huh! Vaan on tämä kyllä ihan kivaakin. Innoittavaakin. Kun kotona ei voi pensselöidä mielin määrin, niin täällä voi. Ykskaks huiskis ja seinä muuttuu vihreästä punaiseksi tai toisinpäin, tai ihan miten vaan..

Nytkin malleista hain tummaa taustaa, vihertävää, selkeää. Löysin sitten vain tuollaisen, jossa on tuo omena! Haittaako omena? Noh, toisaalta se kertoo sen, että syön monta omenaa päivässä! (aasinsilta!) Banneristakin olen vääntänyt sen kymmenet versiot.... kääk. Se ei saa olla liian pliisu muttei myöskään päällekäyvä...

Kyllä tämä tästä. Keväänmittaan. Kypsyy, ehkä.


20 kommenttia:

 1. Nyt sinulla on kasattuna niin paljon värilaatikoita, että on vaikea valita mieleisin ;)

  Tykkäsin eilisestä sivupohjastasi, siitä vaaleasta taustasta ja yläkuvasta. Oletko muuten huomannut, että taustalle voi siirtää omankin kuvan. Sivun suunnittelu on haastavaa ja mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oman kuva? Enpäs ole huomannut. Nyt pistit pahan:)) Lisää väkertämistä tiedossa.

   Poista
 2. Blogin sisustaminen on kivaa, varsinkin tällaisena päivänä, jolloin ei pahemmin viitsi edes katsoa ulos ikkunasta.......!!!!!!!

  Aikanani väkersin sivupohjia Vuodatuksen blogeihin, ihan htmällää ja silleen, huh, siitä sai migreenin. Nykyään tämä sisustaminen on onneksi helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, ihan pyörryttää kun katsoo ikkunasta ulos - siis en katso enää.
   voi kauhistus htmälläää! Se ei onnaisi minulta olleskaan.
   Ihan kivaa tämä on ja meiksyn päällekin ihan kohtuullista toimintaa :DDD

   Poista
 3. Huomenta kohtalotoveri. Täällä tapellaan kanssa oikein käsikähmässä noiden asetusten ja jos jonkinlaisten asujen kanssa ja kissa käy vielä välillä sotkemassa kaiken hyppimällä näppäimet sekaisin, tallentamalla, sammuttamalla. Aamullakin blogi oli kirpun kokoinen ja sitten se ei mennyt eteen eikä taakse jne... loputtomiin. Kyllä se tästä ennen vuodenvaihdetta alkaa jo sujua. Vuodatus on minulle tutumpi, mutta en tiedä, miksi haksahdin bloggeriin...tai no, ehkä siihen jokin pääsi vaikuttamaan. Pyrynsekaiset jatkot, kyllä se tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahoton sitä kissaa... hah-hahaa-haaah... anteeksi, mutta niin kävi naurattamaan... kissa tallentaa :DDD

   Juu, pyryä piisaa, nyt pysytään sisätiloissa. Menenkin hakemaan kaffekupposen ja jatkan..... uuh-puuh :D

   Poista
 4. Tarkalleen: Blogin ulkoasu on käyntikortti :) Ja sen muuttuminen tuon tuostakin kertoo luovasta mielestä. Ehkäpä seuraava pohja on omaa tuotantoa? Piirustuksesi ovat niin värikylläisiä ja riemukkaita, että tausta saa kernaasti toimia säestäjän tehtävissä. Kuten itsekin meinaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. kauniisti sanottu:) Juuri parhaillaan yritän omaa liukuväripohjaani saada tähän, mutta se jotenkin loppuu kesken..... ikäänkuin alkaa alusta, kun rullailee sivua alaspäin. Kuvan koko pitis olla min. 1800x1600 mutta saa olla max 300 kt! Siinäpä onkin ihmettelemistä minulla kun kuvieni koko tahtoo olla megatavuja! Täytyy hillittää viivomista....

   Poista
 5. Ne tekee, jotka osaa! Minulla kaikki pysyy samanlaisena, kun en osaa tehdä mitään. Mutta huomaan kyllä toisten hienot asujamistot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... kuka tahansa ei tuoleja ja sohvaa entisöisikään! :DD Joku osaa toista ja toinen taas toista. Kiitos!

   Poista
 6. No sullahan on aina hieno pohja ja nytkin niin hienot värit täällä!
  Vaihtelu kyllä virkistää, kun vaihtelee usein verhoja, mä vaan oon aika laiska vaihtaan niitä, hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, verhoja ja mattoja on kivaa vaihdella. Saa ihan uuden ilmeen, eikä tarvitse hankkia uusia huonekaluja (ei kyllä olis varaakaan).
   Kiitos ihana harakka!

   Poista
 7. Mukavaa hommaa ja pitää meidät varpaillaan sekä innostuksesta jäykkänä, että mitä tuleman pitää. Jatka rauhassa hääräämistä, niin me nautitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän ottaa päästä, kun tuo taustakuva loppuu... ja alkaa alusta. En tiedä voiko sille mitään tehdä.
   Juuph, häärästys jatkuu vielä.... täytyy vähän tutkia... :D

   Poista
  2. Käy siellä mallinsuunnittelussa, ja mukauta taustakuva. Löydät toiminnon 'Laatta'. Poista rasti kohdasta: 'vieritä sivun mukana'.

   Poista
  3. Jippiiiiiii! Kiitos MarjattaH! Tämä oli oivallinen neuvo!

   Poista
  4. varmaan olisit itsekin löytänyt... ;) Nytpäs onkin elegantti, kiehkura säestää otsikon kalligrafiaa, ja liukuva violetti on ilmava kuin avaruus.

   Poista
  5. Kiitos paljosti mieltä lämmittävästä kommentista!
   Ehkä olisi itsekin löytänyt, jos olisin ylipäätään ymmärtänyt termin "Laatta". En tajunnut laisinkaan mitä sillä tarkoitetaan :D

   Poista
 8. Nyt täytyy hakea Hilja katsomaan. Se kun kanssa haluaisi pohjalle jotain omaa, mutta kun ei oikein onnistu murinoista päätellen.
  Sivusi on kyllä tosi upea. Syöksyn heti tuon pallon perään. Hilja kehuu banneria myös.
  Minusta vaihtelu on kivaa, mitä aina pitää katsoa samaa. Kotona ei voi vaihtaa, sanoo Hilja, kun rahat loppuu.

  VastaaPoista
 9. Huiskista Hissu! Mukavaa kun pidät sivustani, se ilahduttaa....miauuuu! Hilja on niin oikeassa, ettei kotona voi vaihdella....se on liian kallista puuhaa :D
  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista

Iloitsen kommenteistanne, Huiskis!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.