keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Colorfull Chaos



Miten ihanaa on sutata värejä! Ja samalla purkaa kiukkua, keletana, saaketti... (ups). No arvatkaa, kauan aikaa olen metsästänyt dvd-elokuvaa "Häivähdys purppuraa". Vanha leffa, mutta ah niin ihanainen. Siinä tarvitaan tukku nenäliinoja ja herkkumussutettavaa. Noh, toimittajalta tuli sähköpostiviesti, että nyt sitä saa. Ja minä innossani ja onnessani tilasin. Posti toi paketin, aah....  Aloin tekemään järjestelyjä elokuvan katsomiseksi, namukkaa, nenäliinoja ja valkoviiniä. Koin valtavia etukäteisonnenhetkiä....  Ei en vielä tänään, ehkä huomenna. Jotenkin halusin säästää tuota nautintoa, jotta se olisi edessä päin.

Vaan hittolainen, mitenkäs kävikään. Tyttäreni soitti eilen ja kysyi, että onko elokuva BlueRay formaatissa? Minä että mikä hemmetin blurei, mikäs se sitten on? Tarkastin pakkauksen ja "juu, on se sellainen bluurei, mitäs sitten?"  "No sitä että sun dvd-soittimella ei voi sitä katsoa!!"

Ja minun kun piti just eilen ottaa kokonautinto tuosta ihanasta leffasta. Mitä tämä kaikki nyt oikein tarkoittaa, tekniikka pyyhkii eteenpäin niin ettei tällaiset mummot perässä pysy. Noh, onneksi tyttäreni nyt sitten etsii ja tilaa jostain dvd-version ja me sitten vaihdetaan , kun hänellä on bluurei-soitin!

Niin, että tässä nautinnonhetkiä odotellessa voi vähän raivota ja värisutata!

Huiskis!



26 kommenttia:

  1. Hyvä kun jotenkin saa purettua ja voihan sitä hankkia uuden valkkarin, jos entinen meni harmitellessa :-D
    Mutta tuo tekniikan vauhti on kyllä sellaista, ettei kaikkea edes ymmärrä, mitä tarkoittaa. Onneksi tyttärentytär pitää minua vähän ajan tasalla, mutta tuosta leffaformaatista en olisi mitään ymmärtänyt.
    Täytyykin laittaa tuo leffan nimi talteen. Etukäteisrituaalit vaikuttavat siltä, että minäkin tykkäisin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä oli hiiri koetuksella :) Leffan pääosassa on ihananainen Whoopi Goldberger, ohjaus Steve Spielberg. alice Walker´in kirjaan perustuva.

      Poista
  2. No, voihan bluurei, toivottavasti dvd-formaatti löytyy.

    Chaos of colors, indeed!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih, kävin äkkiä korjaamassa otsikon kirjoitusvirheen:))) Enkku on niin harvoin käytössä minulla, etten muista enää mitään:) Eikä se tule enää selkäytimestä niin kuin ennen... huoh...

      Poista
  3. Colorfull chaos ANS beautiful Chaos. Lov it
    Lovely greet
    Marja

    VastaaPoista
  4. Anna mennä vaan, tuohon harmitukseen ei pienet maaliläiskät auta! Lisäksi harmituslääkettäsi on niin kiva katsella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, pitääkin ottaa oikein iiiiiiiso kangas, tai huiskia seinälle!

      Poista
  5. Tekniikka muuttuu ärsyttävää vauhtia! Onneksi suttaus pysyy :D noin värikkäässä kaaoksessa olisikin mukava pyöriä. Oivallinen idea, täst edes mun kaaokset on värillisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep Lepis, kummasti helpottaa.... kun vähän kaaostaa...:))

      Poista
  6. Älä välitä, sinä sentään näet tv:stä jotain. Minulla kävi jälkipolvi kylässä ja katsoivat DVD:tä ja jättivät sen "jotenkin"... Nyt televisioni sanoo vain "ohjelmaa ei ole viritetty" enkä näe kerrassaan mitään siitä ja tänä iltana tulee Housekin ja Hyasintti pyörii iltasella. #%&/%¤"%¤%¤

    Aika suloisia nuo harmistusläikkäsi ovat ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi helvatta! Hyasinttia itsekin katselen ja jos en näkisi niin...#¤%&"??(&%%%

      Poista
  7. Helpotusta tuskaan tulossa lähiaikoina; löysin DVD version ja tilasinkin jo :) Odotan NIIN että pääsen kattomaan leffan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa ihanaa ihanaa! Olet ihan paras maailmassa! :))))

      Poista
  8. Hienoja kiukkuja olet saanut tehtyjä. Täytyypä testata samaa, kun alkaa jokin asia raivostuttamaan ;) Nautinto on sitä parempi mitä kauemmin sitä joutuu odottamaan. Uskon, että katsot leffan vielä monta kertaa napsit namuja ja siemailet valkkaria sekä pyyhdit nessulla simäkulmiasi. En ole itse katsonut kyseistä leffaa, mutta pitänee hankkia se jostain ja katsoa onko ihanainen.

    VastaaPoista
  9. ihania värimaalauksia, värisuttauksia!!

    Olen nähnyt joskus kauan sitten tuon leffan..En ihan muista..
    Minäkään en ymmärrä mikä tuo blueray on?
    Voi ihanasti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hanne! En ihan tarkkaan muista minä vuonna itsekään tuon leffan olen nähnyt, mutta aikaa tästä on kulunut. Nyt minä kyllä tiedän mikä blueray on! Se on sellainen uusi formaatti, johon tarvitaan ihan oma soittimensa. Täytyypä vastedes olla tarkkana, kun leffoja tilailee.:) Toisaalta kiukkusuttaaminen on aika kivaa:))))

      Poista
  10. Sun kiukkusi oli kuiteskin aika iloisen tuntuista, sillä toi kiukkukuva on todella kiva ja värikäs. Eli, sulla pitää toivoa yllä saada se dvd oikeassa muodossa joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, harmittuneeniloista kiukkua:)

      Sain juuri tyttäreltäni tiedon, että saan leffan maanantaina! Jippii jippii!

      Poista
  11. Huiskis, huiskis vaan! Vallan mainiota väri-iloittelua. Loistavaa digitaalista pensselin heiluttelua, Kiiris :))

    VastaaPoista
  12. Kuka näistä peleistä ja vehkeistä enää mitään ymmärtää! Et ole yksin :D Hyv', etteiv't maalit roiskuneet seinille, heh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on justiinsa digipiirtäminen hyviä puolia - ei roisku vaikka kuinka rappaisi! :))

      Poista

Iloitsen kommenteistanne, Huiskis!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.